Vi utför

alla typer av plåtarbeten på tak och fasader!

Har du rätt kvalifikationer?

Erfarna byggnadsplåtslagare

Hej ni erfarna byggnadsplåtslagare som har jobbat några år efter färdig utbildning inom byggnadsplåtslageriyrket. Här kommer ni få jobba med traditionella plåtslageriarbeten på tak och fasader med en överbetoning på dubbelfalsade plåttaksarbeten. Våra entreprenader/uppdrag är ofta belägna inne i Stockholm stad men vi tar även uppdrag i kranskommunerna och då framförallt i söderort.

Kvalifikationer som vi söker

Ni ska vara utbildade plåtslagare antingen via företag eller gymnasium. Ni ska också ha några års erfarenhet efter färdig utbildning.
Ni ska kunna jobba självständigt men också vara en samarbetsvillig arbetskollega i ett större arbetslag.
Det är en stor fördel om ni har B Körkort.

Lärlingar inom byggnadsplåtslageriyrket

Vi söker dig lärling som har gått eller går gymnasial utbildning eller fått utbildning som traditionell lärling på företag inom byggnadsplåtslageriyrket.
Vi söker också dig som kommer från annat land men har jobbat med tunnplåt och takarbeten i ditt hemland och nu vill fortsätta utbilda dig inom svenska byggnormer gällande takarbeten.

DO Byggnadsplåtslageri AB har utbildat många lärlingar genom åren som kommit att bli duktiga plåtslagare. Lärlingarna har fått gå lära under våra bästa plåtslagare och fått fina utbildningar både praktiskt och teoretiskt.

Kvalifikationer

För att vi ska vilja vidareutbilda dig så vill vi gärna se att du är han/hon som har ett stort intresse av byggnadsplåtslageriyrket. Som tycker det är kul och intressant och brinner för att vidareutveckla dig.
Det är en stor fördel om ni har B körkort

Allmänt

Förutom en fast anställning kan vi erbjuda er som söker tjänsterna att få jobba i ett företag som utvecklas, expanderar och som vill framåt.

Välkommen med din ansökan.