Vi utför

alla typer av plåtarbeten på tak och fasader!

Byggnadsplåtslagare Dag Olofsson i Stockholm

Jag heter Dag Olofsson och är ägare och VD för DO Byggnadsplåtslageri AB.

1989 flyttade jag från glesbygden uppe i Jämtland ner till Stockholm och påbörjade min utbildning till byggnadsplåtslagare. Jag fick en fin utbildning som traditionell lärling på ett av Stockholms största plåtslagerier i samarbete med en yrkesskola i Nacka.

År 1993 utexaminerades jag som plåtslagaregesäll och fick ta emot mitt gesällbrev i Stockholms stadshus. Jag blev vald till årets gesäll och tilldelades en silvermedalj och ett stipendium för skickligt utfört gesällprov. Jag minns det som en stor händelse i min utbildning och är givetvis stolt över utmärkelserna.

Ganska ung startade jag sedan år 1995 DO Byggnadsplåtslageri. Att driva eget företag var till en början mycket learning by doing och det kostade en hel del lärpengar under tiden, men skam den som ger sig. Jag har under åren gått många egenbekostade kurser inom företagande, ekonomi och entreprenadjuridik mm. Fullärd företagarde / entreprenör blir man aldrig, anser jag och där ligger en stor tjusning i att hela tiden utvecklas.

Viktiga ledord som jag har haft med mig är förtroende och kvalitet.

För mig betyder det att kvalitet på tjänst och förtroende hos kund är två komponenter som måste samverka. Slutprodukten skall ge kunden tillfredsställelse och utgöra grund till köp idag såväl som i framtiden.

Med vänliga hälsingar
Dag Olofsson