Sök jobb som plåtslagare

Gillar du hantverket byggnadsplåtslageri? Då kommer du att trivas hos oss! 

Byggnadsplåtslagare sökes!

DO Byggnadsplåtslageri söker nu en, två eller flera yrkesutbildade byggnadsplåtslagare. Är det du? Som du förstår finns det många uppdrag att ta tag i, men för oss är det viktigaste att du är rätt person. Vi vill att du ska trivas och bli en kollega som kan utvecklas tillsammans med oss.
 
Du behöver vara byggnadsplåtslagare med yrkesbevis. För oss betyder det ett gesällbrev, yrkesbevis eller utlåtande i form av ett intyg från dina tidigare arbetsgivare. B-körkort är ett krav.

Hantverksskicklighet och intresse för knölytor 

Det finns en sak som är viktigast för oss, och det är att du brinner för yrket byggnadsplåtslageri. Plåtslageri och byggnadsplåtslageri är ett hantverk som kräver utveckling, kreativitet och nyfikenhet för att bli riktigt bra. Du behöver gilla den inställningen lika mycket som vi, och gärna vara både noggrann, idérik och uppskatta samarbete. Speciellt hos oss, som är ett företag specialiserat på äldre byggnader där det finns utmanade ytor och vinklar i takarkitekturen och takkonstruktionen, och där plåten måste läggas efter alla konstens regler för att bli bra. Resultatet blir bäst om vi hjälps åt, och hos oss får du arbeta med kollegor som ser lösningar före problemen och envist hävdar att ingenting är omöjligt. Så här långt, och med tanke på alla roliga uppdrag vi får – är det helt rätt strategi. Det gör också att du garanterat får arbeta med uppdrag som kan ta lite längre tid att lösa men som också gör dig till en bättre plåtslagare.

Byggnadsplåtslageri i ständig utveckling

DO Byggnadsplåt är nischade mot ROT-arbeten, och uppdragen är ofta omläggningar av tak på äldre byggnader. De flesta av våra kunder finns i Stockholm med kranskommuner. Du kommer också att få arbeta med vindsvåningar, fasadarbeten, takmålningar och mindre plåtarbeten. Det blir en varierad arbetsbeskrivning, och den ställer rätt höga krav på att ett brett kunnande. Det är också därför du kommer få möjlighet att gå olika utbildningar som branschen kräver och även ta ett gesällbrev eller yrkesbevis om du inte redan har det idag.


En säker arbetsdag och trygg arbetsmiljö

När du jobbar hos oss, jobbar du alltid tryggt – säkerheten är något som vi aldrig tummar på. Från första dagen får du kvittera ut en helt ny uppsättning av verktyg personlig fallskyddsutrusning, skyddsutrustning och profilerade yrkeskläder. Du får en arbetsmiljö med fullt fallskydd i form av bra byggnadsställningar eller takfotsräcken på våra entreprenader. Det är självklart med skyddsronger och alla arbetsledares viktigaste uppgift är se till att inga farliga situationer kan uppstå. Arbetsmiljön är oerhört viktig för att du ska kunna utföra ett bra hantverk och arbete. (länk till arbetsmiljö)

 
Byggnadsplåtslageri är ett teamarbete

Samarbete föder de snyggaste, säkraste och tätaste lösningarna. Samarbete gör arbetsmiljön tryggare och säkrare. För oss är det oerhört viktigt att vara ett företag som tar hand om varandra och främjar gruppen. Jobbet är en stor del av livet – därför är trivsel och samhörighet viktiga framgångsfaktorer för oss.
 
Här är några trivselfaktorer som du hittar hos oss:
  • Möjlighet till varierande och utmanade uppdrag inom takplåtslageri.
  • Regelbundna konferenser, årsavslutning och julfest för att fira uppdrag, prestationer och framför allt umgås.
  • Regelbunden teambuildning inom och utanför Sverige för att utvecklas som företag och ha roligt ihop.
  • Regelbundna personalmöten med middag och aktiviteter för att löpande stämma av olika frågor och passa på att träffas utanför jobbet.

Skicka din ansökan här