Sök jobb som plåtslagare

Gillar du hantverket byggnadsplåtslageri? Då kommer du att trivas hos oss! 

Byggnadsplåtslagare sökes!


Byggnadsplåtslageri i ständig utveckling


DO Byggnadsplåtslageri AB är nischade mot ROT-arbeten, och uppdragen är ofta omläggningar av tak på äldre byggnader. De flesta av våra kunder finns i Stockholm stad med kranskommuner. Vi arbetar också med nyproduktioner avseende plåtarbeten på tak och fasader. Det blir en varierad arbetsbeskrivning, och den ställer rätt höga krav på ett brett kunnande.

Vi har en stark orderingång med lång framförhållning och behöver nu anställa 
 flera nya yrkeskunniga medarbetare.


Tjänsten innebär

Ni kommer få jobba på äldre byggnader inne i Stockholm stad med dubbelfalsade bandtäckningar och skivtäckningar. Även nyproduktioner avseende plåtslageriarbeten på tak och fasader.

Kvalifikationer

  • Du behöver vara byggnadsplåtslagare med yrkesbevis, Gesällbrev eller att du på annat vis kan bevisa att du har erfarenhet inom yrket byggnadsplåtslageri. 
  • Att du kan prata och förstå språken svenska eller engelska. 
  • Att du är driven, har hög arbetsmoral och har lätt för att samarbeta med andra männinskor.  
  • B-körkort är en fördel.

Hantverksskicklighet och intresse för yrket byggnadsplåtslageri

Det finns en sak som är viktigast för oss, och det är att du har intresse för yrket byggnadsplåtslageri. Plåtslageri och byggnadsplåtslageri är ett hantverk som kräver utveckling, kreativitet och nyfikenhet för att bli riktigt bra. Du behöver gilla den inställningen lika mycket som vi, och gärna vara både noggrann, idérik och uppskatta samarbete. Speciellt hos oss, som är ett företag specialiserat på äldre byggnader där det finns utmanade ytor och vinklar i takarkitekturen och takkonstruktionen där plåten måste läggas efter alla konstens regler för att bli bra. Resultatet blir bäst om vi hjälps åt, och hos oss får du arbeta med kollegor som ser lösningar före problemen och envist hävdar att ingenting är omöjligt. Så här långt, och med tanke på alla roliga uppdrag vi får – är det helt rätt strategi. Här kommer du få arbeta med tillfredsällande uppdrag som kan ta lite längre tid att lösa men som också utvecklar dig till att bli en bättre plåtslagare.

En säker arbetsdag och trygg arbetsmiljö

När du jobbar hos oss, jobbar du alltid tryggt – säkerheten är något som vi aldrig tummar på. Från första dagen får du kvittera ut en helt ny uppsättning av verktyg personlig fallskyddsutrusning, skyddsutrustning och profilerade yrkeskläder. Du får en arbetsmiljö med fullt fallskydd i form av bra byggnadsställningar eller takfotsräcken på våra entreprenader. Det är självklart med skyddsronder och alla på företaget har en viktig uppgift att se till så inga farliga situationer uppstår. Arbetsmiljön är oerhört viktig för att du ska kunna utföra ett bra hantverk och arbete.

 
Byggnadsplåtslageri är ett teamarbete

Samarbete föder de bästa, säkraste och tätaste lösningarna. Samarbete gör arbetsmiljön tryggare och säkrare. För oss är det oerhört viktigt att vara ett företag som tar hand om varandra och främjar gruppen. Jobbet är en stor del av livet – därför är trivsel och samhörighet viktiga framgångsfaktorer för oss.
 
Här är några trivselfaktorer som du hittar hos oss:
  • Möjlighet till varierande och utmanade uppdrag inom takplåtslageri.
  • Regelbundna konferenser, årsavslutning och julfest för att fira uppdrag, prestationer och framför allt umgås.
  • Regelbunden teambuildning inom och ibland utanför Sverige för att utvecklas som företag och ha roligt ihop.

Skicka din ansökan här