Takmålning gör ditt tak som nytt

Med mindre reparationer och en takmålning eller takplåtsmålning kan ett tak bli som nylagt igen. Det är en enkel och prisvärd investering som ger hållbarhet på cirka tio år. Hos oss får du garanti på din takmålning och vi hjälper privatpersoner, fastighetsägare och bostadsrättsföreningar i Stockholm med omnejd. 

Takmålning kan räcka för att skydda taket

Att ha ett tätt och säkert tak i god kondition är en av de bästa försäkringarna ett hus kan ha, och ett tak håller oftast i 20 till 30 år. Med tiden behöver tak bytas ut, men faktum är att med regelbunden kontroll och en målning av taket innan problem uppstår, så kan en målning av plåten ge ett bra och långsiktigt skydd som gör att du kan skjuta på en omläggning eller helrenovering längre än vad många tror. För fastighetsägare och bostadsrättsföreningar kan det vara en smart idé att ha ett serviceavtal och löpande få sitt tak kontrollerat av oss. Då kan små problem åtgärdas direkt och taket får omvårdnad i rätt tid. Det sparar både tid och resurser för husets ägare. 

Hos DO Byggnadsplåtslageri kan du som äger villa, fastighet eller driver en bostadsrättsförening få hjälp med stora och små takmålningar. Genom ett stort kontaktnät av målerier och produktleverantörer vet vi vilka produkter som håller och kan passa ditt tak bäst. Du får helt enkelt ett komplett målningsprogram som stärker upp och skyddar taket mot väta, vind och yttre påfrestningar. 

Din takommålning börjar med en förbesiktning

Innan du får ett prisförslag från oss besiktigas alltid taket av oss. Då tittas taket och takplåten över för att se om där finns hål och vad dessa innebär för typ av reparationer innan målning av taket kan påbörjas. Efter förbesiktning får du ett fullständigt förslag på vilka typ av förberedande åtgärder som behövs, vilken typ av målning som vi rekommenderar och ett offertförslag för dig att ta ställning till. 

Åtgärdsförslag som passar ditt tak

De åtgärdsförslag du får av oss grundas på över 25 års arbete med takplåtslageri och renovering av tak. Hos oss finns kunskap att kunna bedöma ytskikt, och så länge det galvaniserade ytskiktet är friskt kan en underhållsmålning ge ditt tak tio år till. Oavsett så för vi alltid en öppen diskussion med dig kring vad som passar ditt tak bäst. 

Offert för takmålning är starten på ditt projekt

När du har fått ta del av din offert, ställt alla frågor som finns och accepterat både pris och åtgärder sätter arbetet med att måla ditt tak igång. Tillsammans planerar vi in det så att det både passar dina behov och det arbetsflöde som vi har. Under projektets gång är du alltid välkommen att stämma av om frågor eller oklarheter dyker upp 
​​​​​​​

När takmålningen är klar görs besiktning

Efter avslutat arbete utförs en besiktning tillsammans med dig. Har du önskemål om att en besiktningsman ska medverkar går det självklart bra. Oavsett så får du alltid ett protokoll på vår besiktning.
​​​​​​​

Din takmålning av DO Byggnadsplåtslageri har garanti

När du väljer oss har du alltid tre eller två års garanti på det arbete som vi har levererat. Efter ett år bokar vi in en tid för okulärbesiktning i egen regi där du får ett skriftligt protokoll. 

Färg skyddar tak

Behöver huset ett nytt tak eller kan en ommålning göra jobbet? Beställ en förbesiktning av oss!

​​​​​​​Det gör du enklast genom att skicka ett meddelande eller kontakta oss på 08-776 42 44.