Verkstad för plåtarbeten

Komplett plåtbearbetningsverkstad i Västerhaninge. Välkommen till Förrådsvägen 7 när du behöver kunniga plåtslagare och en pålitlig underleverantör av plåtbitar för industriell serietillverkning. 

Verkstad för industriell serietillverkning av plåtbitar

Med en egen verkstad kan DO Byggnadsplåtslageri hjälpa mekaniska verkstäder, industriföretag och andra tillverkningsföretag med serietillverkning av plåtbitar. I vår väl tilltagna verkstad finns stort utrymme för både lagerhållning och tillverkning, och med skickliga plåtslagare såväl som klipplinje och knäckmaskin för att nämna två exempel på maskiner, finns allt som behövs för snabb och effektiv tillverkning av plåtbitar. Välkommen till en komplett verkstad!

Du kan få hjälp med drivningsarbeten, tunnplåtsarbeten, fönsterkarmar i plåt, fönsterbleck, vindskivebeslag, hängrännor och stuprör, men löser även andra uppdrag inom annan industriell tillverkning. Med hjälp av förtillverkning kan du snabbt få bitar klara till olika tillverkningsprocesser eller byggprojekt.

Välkommen med din ritning eller din idé

​​​​​​​Hantverksskicklighet och bred kunskap inom byggnadsplåtslageri ger dig alla möjligheter att skapa en effektiv och smart serietillverkning av plåtbitar. Genom stor erfarenhet av utmanande takplåtslageri till äldre hus och nyproducerade vindsvåningar får du tillgång till en stor idébank inom vad som kan göras och hur det görs bäst när det handlar om plåt och plåtslageri. Oavsett om du redan har en färdig ritning på de plåtbitar du behöver tillverka eller mer funderar på en idé är du varmt välkommen att besöka oss i verkstaden på Förrådsvägen 7 i Västerhaninge. Förutom att bjuda på en kopp kaffe så visar vi gärna verkstadens möjligheter och diskuterar din tillverkning. Kontakta oss idag!

Styckproduktion av plåtbitar

Kontakta DO Byggnadsplåtslageri när du behöver hjälp med industriell tillverkning av rännor, stuprör eller plåtbitar. Kontakta oss genom att skicka ett meddelande eller kontakta oss på 08-776 42 44.