Verkstad för plåtarbeten

Komplett plåtbearbetningsverkstad i Västerhaninge. Välkommen till Förrådsvägen 7 när du behöver kunniga plåtslagare och fint tilverkade plåtdetaljer / profiler till ditt byggprojekt

Plåtslageriverkstad med maskiner för effektiv tillverkning av plåtdetaljer till tak och fasader 

DO Byggnadsplåtslageri AB har en väl tilltagen plåtslageriverkstad med utrymme för egen lagerhållning. Vi tillverkar mest till egna projekt men åtar oss också att tillverka plåtdetaljer till byggföretag och villakunder. Vanliga plåtdetaljer / profiler som vi tillverkar är fönsterbleck, vindskivor, vinkelrännor, skortensbeslag mm. Vi hjälper även byggmarknader med tillverkning av plåtprofiler till hus för vidare försäljning. Våra maskiner klarar av plåttjockleker upp till 3 mm.
Välkommen till en komplett plåtslageriverkstad!

Välkommen med din ritning eller din idé

​​​​​​​Med hantverksskicklighet och bred kunskap inom byggnadsplåtslageri ger vi dig alla möjligheter att skapa en effektiv och smart serietillverkning av plåtdetaljer. Genom lång erfarenhet av utmanande takplåtslageriarbeten på äldre hus och nyproduktioner får du tillgång till en stor idébank inom vad som kan göras och hur det görs bäst när det handlar om plåt. Oavsett om du redan har en färdig ritning på de plåtdetaljer du behöver tillverka eller funderar på en idé är du varmt välkommen att besöka oss i verkstaden på Förrådsvägen 7 i Västerhaninge. Vi visar gärna verkstadens möjligheter och diskuterar din tillverkning. Kontakta oss idag!